Ταλιμπάν - Kcugyqmlpb4cnm : Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τύχη του αφγανιστάν.

Ταλιμπάν - Kcugyqmlpb4cnm : Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τύχη του αφγανιστάν.. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Συνεχίζουν την προέλασή τους οι ταλιμπάν θέτοντας υπό τον έλεγχό τους και την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη. Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τύχη του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις.

Talimpan Bikipaideia
Talimpan Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 11:52. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε εκπρόσωπός τους, καθώς οι αντάρτες έφθασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ συναντώντας ελάχιστη αντίσταση. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Αν και η είδηση ότι οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεεδρικού μεγάρου στην καμπούλ δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αφγανική κυβέρνηση, κυκλοφορούν εικόνες και βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες.

Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Πιθανότητα μεταβατικής κυβέρνησης δεν υπάρχει. Το προεδρικό μέγαρο κατελήφθη και ο λαός αγωνιά για την τύχη του. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο.

Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 11:52. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη.

7fqrfhxliqhzjm
7fqrfhxliqhzjm from cdn1.img.sputniknews.gr
«είμαστε υπηρέτες του λαού και αυτής της χώρας. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν νωρίτερα σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη. Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Αν και η είδηση ότι οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεεδρικού μεγάρου στην καμπούλ δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αφγανική κυβέρνηση, κυκλοφορούν εικόνες και βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα.

Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος.

Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 11:52. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Συνεχίζουν την προέλασή τους οι ταλιμπάν θέτοντας υπό τον έλεγχό τους και την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Πιθανότητα μεταβατικής κυβέρνησης δεν υπάρχει.

Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 11:52. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν:

Sta Bhmata Toy Isis Oi Talimpan Katalambanoyn Th Mia Prwteyoysa Meta Thn Allh Newsbomb Eidhseis News
Sta Bhmata Toy Isis Oi Talimpan Katalambanoyn Th Mia Prwteyoysa Meta Thn Allh Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε εκπρόσωπός τους, καθώς οι αντάρτες έφθασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ συναντώντας ελάχιστη αντίσταση. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη. Πιθανότητα μεταβατικής κυβέρνησης δεν υπάρχει. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Αν και η είδηση ότι οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεεδρικού μεγάρου στην καμπούλ δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αφγανική κυβέρνηση, κυκλοφορούν εικόνες και βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Με τον όρο ταλιμπάν (παστού: Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Η ηγεσία μας έδωσε εντολή στις. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη.